Silent Majority

Silent Majority prosjektet

Tidvis AS har sammen med Museum of Warmia og Masuria in Olsztyn samarbeidet om “Silent Majority”-prosjektet på Biskopens slott i Lidzbark Warmiński i Polen.

Tidvis AS og museet presenterer stolt “Silent Majority”-prosjektet, et samarbeidsprosjekt dedikert til å vise tjenestehistorien til Biskopens slott i Lidzbark Warmiński. Gjennom interaktive spill, detaljerte rekonstruksjoner i 3D, multimedieutstillinger, pedagogiske verksteder, guidede turer og digitale arkiver kan besøkende engasjere seg i livene og bidragene til slottets tjenestepersonale. Prosjektet legger vekt på inkludering, tilbyr opplevelser på flere språk og sikrer tilgjengelighet for alle besøkende. Utforsk den rike kulturarven til Biskopens slott gjennom dette innovative prosjektet.

Slottet i Lidzbark Warmiński ble bygget på 1300-tallet som residens for biskopene av Warmia. Som vanlig i middelalderen tjente første etasje av slottet som uthus, mens de representative rommene var plassert i andre etasje. Her lå gjesterommene, kapellet og biskopens rom. 

A Day in the Palace er en historisk visuell roman der spillerens valg styrer historien. Du spiller som Peter og Marysia, nyankomne søsken til palasset i Lidzbark Warmiński i 1772. Her må du lære å navigere hoffet, utføre tjeneroppgaver, og til slutt løse et mysterium om en forsvunnet sølvskje.

Det er også laget en utstilling og en workshop, se bilder under:

Les mer om prosjektet på wmwm.pl/tidvis/